09 June 2016

New Project | Kanji Light chooses the Norr collection

A third addition to the KANJI family in Milan.
In the Brera district in the heart of the city, the new premises, measuring around 500 m2, embody and amplify the “fusion” message, combining innovative architecture, design and shapes with the flavours of traditional Japanese cuisine
The architect Giuseppe Dondoni has taken care of the layout, using contrasting elements to interpret the project idea and create a uniquely different, distinctive setting with a particular allure.

“Divided into two levels, this is an exceptionally striking project, featuring, for example, a central area with a six-metre-high vault above visitors’ heads and a cobblestone-effect floor in porcelain stoneware […] the sensation awakened is reminiscent of an old-style courtyard in Milan, where three huge flowers have grown a little too tall, taking us back to our childhood.”

Discover the project >

Interview with Giuseppe Dondoni >